Kurser i Mediyoga

MediYoga är en medicinsk och terapeutisk yogaform. Vid utvecklingen av MediYogan har man utgått från kundaliniyogan och från hundratals vetenskapliga studier. MediYogan används idag vid rehabilitering av  t.ex. utbrändhet, astma, ryggproblem, hjärt-kärl problem, högt blodtryck, sömnstörningar, ätstörningar, migrän, parkinson m.fl. Utövande av yoga ger tydliga mätbara effekter på hälsan och välmåendet och forskningen visar tydligt att MediYoga fungerar.

.................................................................................................................................................................
ENSKILD YOGATERAPI 
I ett terapeutiskt samtal kartlägger vi obalanser och orsaker i ditt energisystem som påverkar din hälsa och välbefinnande. Utifrån detta får du med dig råd och ett personligt träningsupplägg utifrån behov och förutsättningar. 
Under min pågående utbildning till yogaterapeut erbjuder jag yogaterapi för halva priset.
Nybesök ca 90 min 1200 kr - Nu 600 kr
Återbesök ca 60 min 800 kr - Nu 400 kr

.................................................................................................................................................................
MEDIYOGA 
GRUPP - I Ramlösa - se kalendern till höger.
Om ni är en grupp, t.ex. på en arbetsplats så kommer jag gärna och håller kurser där. Kontakta mig så sätter vi ihop ett program som passar er!
ENSKILT - För dig som av någon anledning inte vill eller kan gå i en grupp håller jag även enskilda sessioner. Är ni två som vill träna yoga tillsammans så går det också bra. 

Mediyoga Bas
Är lite lättare och mjukare program som passar dig som är nybörjare eller för dig som vill fortsätta på basnivå. Programmen ger dig de basverktyg du behöver för att skapa en djupgående och varaktig balans i ditt energisystem samt ett kraftfullt ryggprogram.

Mediyoga Fortsättning
Lite mer utmanande övningar, med fokus på våra nedre charkra.
Utifrån ett yogiskt perspektiv har det mesta som vi upplever jobbigt, smärtsamt, otryggt och fel i våra liv sin grund i obalanser i våra tre nedersta chakra (energicentra), vilket i sin tur påverkar hjärtat. Fortsättningsserien är ett mycket användbart och kraftfullt verktyg för dessa obalanser.

MediYoga  för Binjurar och hormonbalans
Passen för Binjurar och hormoner är enkla och lite kortare än övriga pass.
I binjurarna produceras våra stresshormoner och de är nyckeln till att minska stress och återhämta sig i pressade perioder eller situationer. Binjurarna spelar också en stor roll i hela hormonbalansen, är binjurarna stressade blir det obalans i hela körtelsystemet.
Passen för Binjurar och hormonbalans passar både för dig som är nybörjare och för dig som har tränat tidigare.

MediYoga vid Migrän och spänningshuvudvärk
Huvudvärk är ett växande problem i Sverige och ökar hela tiden. Idag beräknas ca 1,6 miljoner människor lida av svår huvudvärk. Höga krav och stress är de främsta orsakerna.
Yoga reducerar stress och frigör spänningar från kroppen och blir därigenom basen för att bekämpa huvudvärken. Dessutom kan yogan stärka ditt nervsystem och öka utsöndringen från körtlar genom att balansera dessa system, som är viktiga komponenter i både uppkomst och lindring av huvudvärk.
5 veckor + uppföljning,( Enskilt eller i grupp)

Viktprogram - Den Yogiska vägen
I det här programmet arbetar vi utifrån förändringens fyra olika nycklar; Kropp, Känsla, Tanke och Handling. Vi tränar Mediyoga och avslappning, samtalar och arbetar med olika övningar för framgång.
Du kommer att få hjälp med att.......
..............................................................

Här kan du läsa mer om Mediyoga......

PRISLISTA

Endast 8 platser i varje grupp så anmäl dig i god tid!

Använd ditt friskvårdsbidrag hos mig. Många av behandlingarna är godkända av skatteverket. Hör med din arbestgivare!