MediYoga

MediYoga är en form av medicinsk yoga. Vid utvecklingen av MediYogan har man har utgått från kundaliniyogan och från hundratals vetenskapliga studier. MediYogan används idag vid rehabilitering av  t.ex. utbrändhet, astma, ryggproblem, hjärt-kärl problem, högt blodtryck, sömnstörningar, ätstörningar, migrän, parkinson m.fl. Utövande av yoga ger tydliga mätbara effekter på hälsan och välmåendet och forskningen visar tydligt att MediYoga fungerar.
..........................................................................................................................................
Enskild Yogaterapi
I ett terapeutiskt samtal kartlägger vi obalanser och orsaker i ditt energisystem som påverkar din hälsa och välbefinnande. Utifrån detta får du med dig råd och ett personligt träningsupplägg utifrån behov och förutsättningar. 
Under min pågående utbildning till yogaterapeut erbjuder jag yogaterapi för halva priset.
Nybesök 90 - 120 min 1200 kr - Nu 600 kr
Återbesök ca 60 min 800 kr - Nu 400 kr
............................................................................................................................................

Kurser i MediYoga
GRUPP - I Ramlösa - se grupperna nedan. Om ni är en grupp, t.ex. på en arbetsplats så kommer jag gärna och håller kurser där. Kontakta mig så sätter vi ihop ett program som passar er!
ENSKILT - För dig som av någon anledning inte vill eller kan gå i en grupp håller jag även enskilda sessioner. Är ni två som vill träna yoga tillsammans så går det också bra, ni får 25% rabatt. 

Om det inte är någon klass på gång just nu så anmäl gärna ditt intresse. Jag startar nya klasser när jag har fått ihop tillräckligt med deltagare.
............................................................................................................................................

Mediyoga Bas
Under kursen tränar vi lite lättare och mjukare program som passar dig som är nybörjare eller för dig som vill fortsätta på basnivå. Programmen ger dig de basverktyg du behöver för att skapa en djupgående och varaktig balans i ditt energisystem samt ett kraftfullt ryggprogram.
8 veckor

Mediyoga Fortsättning mjuk
Passar dig som har tränat yoga tidigare och vill ha lite mer utmanande övningar.
Utifrån ett yogiskt perspektiv har det mesta som vi upplever jobbigt, smärtsamt, otryggt och fel i våra liv sin grund i obalanser i våra tre nedersta chakra (energicentra), vilket i sin tur påverkar hjärtat. Fortsättningsserien är ett mycket användbart och kraftfullt verktyg för dessa obalanser.
8 veckor 

MediYoga  för Binjurar och hormonbalans + Mindfulness
I den här klassen kombinerar vi två metoder som i forskning visat sig ha mycket positiva effekter på livskvalitén. De hjälper vid stress, utmattning, sömnbesvär, nedstämdhet m.m. 
Vi tränar passen för Binjurar och hormoner som är enkla och lite kortare än övriga pass.
I binjurarna produceras våra stresshormoner och de är nyckeln till att minska stress och återhämta sig i pressade perioder eller situationer. Binjurarna spelar också en stor roll i hela hormonbalansen, är binjurarna stressade blir det obalans i hela körtelsystemet.
Passen för Binjurar och hormonbalans passar både för dig som är nybörjare och för dig som har tränat tidigare.
8 veckor

MediYoga vid Migrän och spänningshuvudvärk
Huvudvärk är ett växande problem i Sverige och ökar hela tiden. Idag beräknas ca 1,6 miljoner människor lida av svår huvudvärk. Höga krav och stress är de främsta orsakerna.
Yoga reducerar stress och frigör spänningar från kroppen och blir därigenom basen för att bekämpa huvudvärken. Dessutom kan yogan stärka ditt nervsystem och öka utsöndringen från körtlar genom att balansera dessa system, som är viktiga komponenter i både uppkomst och lindring av huvudvärk.
5 veckor + uppföljning,( Enskilt eller i grupp)

Viktprogram - Den Yogiska vägen
I det här programmet arbetar vi utifrån förändringens fyra olika nycklar; Kropp, Känsla, Tanke och Handling. Vi tränar Mediyoga och avslappning, samtalar och arbetar med olika övningar för framgång.
Du kommer att få hjälp med att.......
..............................................................

Här kan du läsa mer om Mediyoga......

PRISLISTA

Använd ditt friskvårdsbidrag hos mig. Många av behandlingarna är godkända av skatteverket. Hör med din arbestgivare!