Healing
Reconnective healing är en process som upprättar förbindelsen mellan oss och universum och därmed låter healing komma till stånd. Det är en ny, starkare frekvens av healing som startats av dr Eric Pearl som framgångsrikt drev en kiropraktor praktik när han 1993 började få tillgång till denna nya form av energifrekvens. Hans patienter rapporterade att de kunde känna hans händer innan han rörde vid dem. Patienterna började uppnå healing på olika plan: fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt.

 

Reconnective healing är stressreducerande, ger en djup avslappning och startar kroppens självläkande egenskaper.

Det är individuellt hur mycket du känner och upplever under en session. Du behöver inte uppleva något speciellt, utan behöver bara ha ett öppet sinne för möjligheten att healing fungerar. För en del är healingen en stilla stund med djup vila och avslappning, för andra kan den vara lite mer omvälvande.

Dessa ofta påtagliga och förnimbara energier sätts igång redan i början av behandlingen, och de fortsätter att arbeta med dig även långt efter det att din behandling är avslutad.

 

"Om du har tur kommer healingen i precis den form du förväntat dig. Om du har riktig tur kommer den i en form som du inte ens kunnat drömma om - en form som Universum tänkt ut speciellt för dig"

Eric Pearl

...................................................................................................................

 

Acess Bars
Sitter du fast i begränsade tankegångar och föreställningar som inte tillåter dig att ta emot, känna glädje och njuta av livet? Vill du frigöra energi för att generera det liv du vill ha?

 

Access Bars är ett av de grundläggande verktygen i Acess Energy Transformation, som nyligen introducerats i Sverige efter snart 20 år runt världen. Bars har bidragit till stor lättnad och förändring för människor över hela världen.

 

Bars består av 32 punkter på huvudet som innehåller elektrisk laddning från alla tankar, idéer, uppfattningar, beslut, och känslor som du har lagrat under någon livstid och som du då bestämt var viktiga gällande healing, kropp, tid och rum, förhoppningar, glädje, sorg, kontroll, tacksamhet, medvetande, kreativitet, kraft, åldrande, sex, pengar, m.m.

Punkterna som är förbundna med varandra, aktiveras genom en lätt beröring. Genom att frigöra energi från uppfattningar gällande de områdena i ditt liv du upplever inte fungerar, öppnas du för nya möjligheter att välja utifrån nuet istället för från ditt förflutna. Att frigöra låst energi kan liknas vid att rensa bort gamla filer från hårddisken på en dator.

 

Behandlingen är mycket avslappnande och många upplever att det ständiga tankebruset tystnar. Bars används även framgångsrikt som stressbehandling. När ungdomar lär sig ge och ta emot Bars förbättras deras kreativitet och inlärningsförmåga. Detta leder ofta till att skolan blir lättare och betygen förbättras.

I bästa fall kan en behandling förändra hela ditt liv och i sämsta fall går du ifrån en behandling och känner det som att du har fått en skön avslappnande massage.

 

Till kontakt

Boktips:

Väck din inre healer - Återskapa förbindelsen till universum med hjälp av de nya energierna av Eric Pearl.

KLIENTBERÄTTELSE

Din healing har nog redan gett effekt.

Det känns väldigt underligt i nacken precis som det är mer spelrum, kanske mindre svullnad. Värken är nästan helt borta, känns bara lite mörbultad. Har aldrig känt så i hela mitt liv. Saliven i munnen har också kommit tillbaka. Har bara en sak att säga TACK.
. . . . . . . . . . . . . . . .
Tack Marianne för en fin stund hos dej. Det var en ordentlig storm som kom efter besöket på Ramlösa.
Jag känner mig lätt i kroppen och lättad i mitt hjärta.
Idag har jag satt i gång och rensat i röran i min källare, det var
t.o.m. hur kul som helst.
Har bestämt mig för att öppna mitt hjärta och släppa in  och ut mina
känslor, ska bli kul att se vad som händer är övertygad att det kommer att hända positiva
saker i mitt liv.
Många varma kramar till  dej
från mej
Vi hörs Anne-Marie